×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve trappar ner fuskbannandet — drabbar CS-spelare

1
Har Valve gett upp kampen mot CS:GO-fuskare?
Med lanseringen av Counter-Strike 2 nära förestående verkar det som att speltillverkaren Valve valt att fokusera mindre och mindre på att underhålla Counter-Strike: Global Offensive. En konsekvens av detta är att antalet spelare som banans för fusk minskat dramatiskt.

Enligt nyhetssajten Dot Esports har Valve gått från att banna flera tusen spelare om dagen i mars till att bara banna ett hundratal om dagen i maj. Detta har enligt sajten lett till ökade problem i matchmaking, något som också flera spelare vittnar om på Reddit.

I en tråd med titeln "Current state of mm" delar användaren Ok_Baseball_2857 med sig av ett klipp där spelare fuskar öppet. I tråden delar andra spelare med sig av sina erfarenheter och konsensus råder i princip om att det är fritt fram för fuskare och smurfar att härja på matchmaking-servrarna.

Trots problemen är många hoppfulla om att Counter-Strike 2 kommer att ha en bättre matchmaking-upplevelse än sin föregångare.

"Counter-Strike kommer bäras eller bristas av matchmaking. Det är inte som om att CS kommer att dö men man kommer definitivt inte attrahera nya spelare med sådan här skit", skriver en användare i tråden.

Current state of mm
by u/Ok_Baseball_2857 in GlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..