×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Mirage på natten? CS2-förslaget delar spelarbasen

2
En ny spännande feature eller meningslös skit?
Inför sommarens release av Counter-Strike 2 flödar såväl teorier som förslag på vad Valve kan tänkas presentera för nyheter i spelet. I en tråd på Reddit valde användaren Radical_20002 att lyfta ett förslag om en förändring som det verkligen råder delade meningar om.

Användarens förslag är att Valve ska göra spelets kartor mer dynamiska genom att göra det möjligt att spela dem i olika väderförhållanden och på dag- eller nattetid. Idén är inte ny, då det redan finns community-kartor som använder sig av konceptet men några officiella kartor som skiftar väder finns inte.

"Det låter dumt, men när man tänker på det skulle det vara intressant att testa", skriver Immediate-Loquat-878 om förslaget medan LobsterThoughtz är lite mer negativt inställd.

"Nä, Valve borde bara fixa matchmaking med ett riktigt ELO-system och motverka fuskare. Varför skulle jag vilja bli spinbottad i en snöstorm", skriver användaren.

Should Valve add Dynamic weather and Day/Night cycles in Cs2 to keep maps fresh for longer time
by u/Radical_2002 in csgo


Artikelbild: Skärmbild/Reddit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..