×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Nya cosmetics i CS2? Dataminer avslöjar nya möjliga Counter-Strike-funktioner

1
Den kända dataminern har släppt en lista på nya funktioner som kan läggas till i Counter-Strike 2.
Nya cosmetics utöver handskar kan introduceras i Counter-Strike 2. Det menar den ryska dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletayev i en nysläppt video på Youtube där profilen går igenom möjliga nya funktioner som han stött på i kodbasen till betan.

I videon lyfter Gabe Follower att det är troligt att speltillverkaren Valve kommer att göra det möjligt att ändra utseendet på hjälmar, byxor och annan typ av utrustning. Detta påminner om funktioner som finns i spelet Counter-Strike Online 2 som släpptes 2013.

Utöver skins till annan typ av utrustning nämner Gabe Follower också att han stött på referenser till "pets" (husdjur) i koden. Detta skulle kunna innebära att djur läggs till i spelet på något sätt eller att kycklingar kommer att ha fler utseenden.

Förutom rent kosmetiska förändringar nämner Gabe Follower att det är troligt att uppdateringen till Source 2 kommer att göra det enklare att göra en mobilversion av spelet. Han säger också att det verkar introduceras fler spellägen i spelet.

Se Gabe Followers senaste video här:

Artikelbild: Pressbild/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..