×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL hyllas efter välgjorda CS2-trollningen

1
Några av våra svenska CS-legendarer spelar en liten roll i ESL:s otroliga CS2-trollning.
Turneringsarrangören ESL hyllas efter att ha släppt en fantastisk troll-video där arrangören låtsas presentera nya funktioner i den kommande stora uppdateringen till Counter-Strike. I den extremt välgjorda videon introducerar arrangören bland annat bounties, bilar och stealth-teknologi som nya features i Counter-Strike 2.

Förutom att introducera nya orimliga funktioner passade ESL också på att driva lite med några av våra svenska CS-legendarer. I en kill feed syns hur spelaren "OLD_AGE" dödar Robin "Fifflaren" Johansson, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Adam "friberg" Friberg.

På Reddit hyllas ESL för videon som många påpekar hade varit ett perfekt första april-skämt. "Jag trodde ärligt talat på det under den första halvan...", kommenterade användaren Ricochet_18 och fick medhåll av flera andra användare.

Se ESL:s video här:

Artikelbild: ESL/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..