×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

ESL hyllas efter välgjorda CS2-trollningen

1
Några av våra svenska CS-legendarer spelar en liten roll i ESL:s otroliga CS2-trollning.
Turneringsarrangören ESL hyllas efter att ha släppt en fantastisk troll-video där arrangören låtsas presentera nya funktioner i den kommande stora uppdateringen till Counter-Strike. I den extremt välgjorda videon introducerar arrangören bland annat bounties, bilar och stealth-teknologi som nya features i Counter-Strike 2.

Förutom att introducera nya orimliga funktioner passade ESL också på att driva lite med några av våra svenska CS-legendarer. I en kill feed syns hur spelaren "OLD_AGE" dödar Robin "Fifflaren" Johansson, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Adam "friberg" Friberg.

På Reddit hyllas ESL för videon som många påpekar hade varit ett perfekt första april-skämt. "Jag trodde ärligt talat på det under den första halvan...", kommenterade användaren Ricochet_18 och fick medhåll av flera andra användare.

Se ESL:s video här:

Artikelbild: ESL/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..