×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollans CS2-meddelande får fansen att gissa på releasedatum

2
Vet Ludvig "Brollan" Brolin något som vi andra inte vet?
Nu är sommaren här och med det närmar sig också släppet av Counter-Strike 2. Speltillverkaren Valve har ännu inte meddelat offentligt när den efterlängtade uppdateringen kommer att släppas, vilket har fått spelarbasen att försöka ta reda på när CS2 kommer på andra sätt.

I en uppmärksammad tråd på Reddit citeras den svenska Ninjas in Pyjamas-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin som en källa för när CS2 kan släppas. I en AMA-session på NIP:s Discord svarade Brollan på frågan om han tyckte att IEM Cologne skulle spelas på CS2 genom att skriva "ja, det kommer det".

Det tvärsäkra svaret kallar Reddit-användaren YoloKutya, som också var den som ställde frågan, för "det bästa tecknet på att CS2 är på väg". I Reddit-tråden har användaren theflyingdj, som arbetar på ESL, nyanserat uttalandet något.

"Intressant, jag kände inte till det än. Antar att vi borde börja förbereda oss", skriver han i ett svar i tråden.

IEM Cologne spelas med start den 25 juli.

Best sign of CS2 coming
by u/YoloKutya in GlobalOffensive

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..