×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-fan hyllas för sina handmålade IRL-skins

1
Konstnären hyllas på Reddit för de fantastiska detaljerna.
Det finns en hel del snygga skins i Counter-Strike: Global Offensive och chansen är stor att den som spenderat många timmar i spelet skaffat sig ett par favoriter. En CS-spelare valde att ta sin entusiasm för skins till nästa nivå och skapa handmålade IRL-skins.

I en tråd på Reddit visar användaren Friendly_Pea_2653 upp tre stycken ruggigt snygga vapen som användarens bror uppges ha målat själv. De tre modellerna som varit föregångare till kreationerna är de populära skinsen AWP Redline, AK-47 Redline och AK-47 Fire Serpent.

Responsen på Reddit var överväldigande positiv och lovord från imponerade CS-spelare har haglat in i tråden. Enligt Friendly_Pea_2653 kan också den som vill lägga vantarna på ett eget exemplar kontakta honom och lägga en beställning.

Se IRL-skinsen här:
Some hand painted skins made by my brother
by u/Friendly_Pea_2653 in GlobalOffensive

Artikelbild: Friendly_Pea_2653/Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..