×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Säljarens dundermiss — sålde svindyr AWP för 30 spänn

1
Pengatvätt, scam eller bara usel koll?
Skins i Counter-Strike fortsätter att säljas för massiva summor pengar. Under året har vi rapporterat om flera försäljningar av några av spelets största skin-rariteter.

Den här gången är nyheten istället helt tvärtom. En olycklig säljare rapporteras nämligen ha sålt ett exemplar av AWP-skinet Gungnir för mindre än 30 kronor. Försäljningen är en katastrofdålig affär för säljaren då en Gungnir i vanliga fall kan säljas för omkring 12 500 dollar (~130 000 kronor).

Historien om försäljningen har spridits av den kända skintradern Arrow som berättade om händelsen genom ett inlägg på Twitter. I svaren till inlägget spekulerar många användare om det kan röra sig om en form av pengatvätt eller om ägaren utsatts för någon form av bedrägeri.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..