×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve kan ha börjat banna CS-konton som bryter mot nya regeln

1
Konton med skins värda flera miljoner kronor uppges ha bannats efter Valves nya regeländring.
Förra veckan gjorde Valve ändringar i sitt användaravtal och lade bland annat till en lydelse som förbjuder användarna från kommersiella aktiviteter kopplade till gambling. Efter att ett par värdefulla Steam-konton bannats väcks nu misstankar om att Valve börjat tillämpa sitt nya regelverk.

I en tråd på Reddit skriver användaren Tschoina att tre skintraders med inventories till ett sammanlagt värde av 630 000 dollar (~6,5 miljoner kronor) på kort tid bannats av Steam. Enligt Tschoina är det troligt att kontona har någon form av koppling till gambling-hemsidor.

Om uppgifterna stämmer kan det innebära att Valve planerar att stänga av fler konton som fortsätter att använda gamblingsajter, en företeelse som vuxit i popularitet i takt med att marknaden för skins i spelet växt.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..