×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

CS-gambler limmade fast sig på Majorn i protest mot G2:s sponsor

1
Den kontroversiella sponsorn fick utstå en protestaktion under Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
En besökare på Majorn i Paris limmade fast sig själv vid G2 Esports monter i protest mot lagets nya sponsor CSGORoll. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

I montern, där de svenska CS-spelarna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie var på plats, hade CSGORoll ställt upp en fysisk skin slot machine där besökare kunde spela om att vinna dyrbara skins. Genom att limma fast sig själv vid maskinen hindrade besökaren andra från att spela.

I ett klipp som visar protesten hörs protestanten skrika att han förlorat sitt hus på grund av CSGORoll samt att bolaget är en scam som saknar rätt licenser för sin verksamhet. Enligt Dexerto svarade CSGORoll på protesten genom att i ett nu borttaget inlägg på Twitter hävda att det hela var ett sabotage från bolagets konkurrent CSGOEmpire .

Fejden mellan de två skin-aktörerna pågick under hela Majorn sedan CSGOEmpire delat ut flyers där CSGORoll anklagades för att tillhandahålla en olaglig casinoverksamhet. CSGORolls hemsida bannlystes i Australien förra veckan efter att bolat ansetts bryta mot nationella lagstiftning rörande gambling.


Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Skärmbild/Youtube
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..