×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

headtr1ck om första säsongen i Ninjas In Pyjamas: "Upp- och nedgångar"

1
Ninjas In Pyjamas AWP-talang summerar säsongen.
I och med Ninjas in Pyjamas uttåg ur CCT:s onlinefinaler är det färdigspelat för laget för säsongen. För lagets 18-årige ukrainska AWP-talang Daniil "headtr1ck" Valitov, som värvades i januari, utgjorde säsongen karriärens första på högsta nivå.

I ett inlägg på Twitter gav headtr1ck under helgen sin syn på sin första säsong i NIP-tröjan.

"Nu är säsongen är färdig för vår del [...], överlag njöt jag av att vara i ett så bra sällskap med erfarna spelare och jag känner mina egna framsteg! Det var upp- och nedgångar, men jag är säker på att vi alla tar det positiva från våra svåra matcher och misslyckanden även om det är svårt", skriver headtr1ck.


Resultatmässigt hade NIP en av sina svagare säsonger och var som lägst placerade på plats 22 på HLTV:s världsranking i april. Laget öppnade våren med låga placeringar i Blast Premier-gruppspelet, IEM Katowice och ESL Pro League men toppade formen under Majorn i Paris där laget slutade på en delad niondeplats efter att precis ha missat en plats i slutspelet.

Artikelbild: Jak Howard/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..