×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny milstolpe för REZ — spelat fler kartor i NIP än friberg

1
Fredrik "REZ" Sterner har nu spelat fler kartor för Ninjas In Pyjamas än Adam "friberg" Friberg.
Den svenska CS-legendaren Adam "friberg" Friberg förknippas starkt med sin extremt framgångsrika tid i Ninjas in Pyjamas. År 2012 anslöt friberg till NIP och var en del av den femma som dominerade CS:GO-scenen totalt under åren 2012—2013 genom att bland annat vinna 87 raka kartor på LAN.

År 2017 lämnade friberg NIP och ersattes av lagets nuvarande stjärnspelare Fredrik "REZ" Sterner och nu, nästan sex år senare, uppmärksammas REZ på Reddit efter han gått om friberg i antal spelade kartor för NIP.

Under sin tid som Ninjas In Pyjamas-spelare hann friberg med att spela 1099 kartor för NIP medan REZ i skrivande stund spelat totalt 1108 kartor i NIP-tröjan.

Även om REZ:s siffra är imponerande har han fortfarande en bit kvar upp till de spelare som spelat flest kartor för NIP. Patrik "f0rest" Lindberg, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström är, än så länge, NIP:s mesta spelare.

Spelarna som spelat flest tävlingsmatcher för NIP på HLTV:
1. Patrik "f0rest" Lindberg (1627)
2. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund (1567)
3. Richard "Xizt" Landström (1238)
4. Fredrik "REZ" Sterner (1108)
5. Adam "friberg" Friberg (1099)

Rez has officially played more maps for NIP than Friberg
by u/Trickster259 in GlobalOffensive

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..