×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Spelarbetyg: Så bra var svenskarna i Majorn i Paris

1
Hur bra var egentligen de svenska spelarna i Majorn? Vi sätter betyg på varenda spelare i denna artikel.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero

Freddy "KRIMZ" Johansson — 1/5


Det är jävligt tråkigt att säga men Freddy "KRiMZ" Johansson var inte bra denna Majorn. Den svenska legendaren hade egentligen bara två bra kartor, och det var riktigt bra. Detta var första kartan med Into The Breach samt andra kartan mot G2 Esports. Efter detta var det dock inte mycket att hänga i granen. KRIMZ slutade turneringen med en rating på 0.98.

Ludvig "Brollan" Brolin — 2/5


Ludvig "Brollan" Brolin är extremt svår att sätta betyg på. Svensken hade under Majorn stora toppar och dalar. Detta påverkade utan tvekan Ninjas in Pyjamas spel. Men överlag så var det inte den Brollan man förväntade sig som man fick se. Han hade en lysande match när laget vann mot ENCE Esports samt en superstark match i lagets otroliga comeback mot OG.

Hur viktiga dessa matcher faktiskt var spelar dock inte så stor roll när dalarna var så låga. Det slutade med en rating på 1.0 och dessutom en svag impact rating på endast 0.91.

Fredrik "REZ" Sterner — 3/5


Om det var någon som startade turneringen bra så var det Fredrik "REZ" Sterner. Han var en av spelarna med högst rating under Challengers Stage med 1.29. Det fortsatte även bra i Legends Stage där han stabilt var en av ninjornas bästa spelare. Men i två viktiga matcher tappade han lite. Detta i förlusten mot Natus Vincere samt lagets sista match mot Apeks.

Det var överlag en bra turnering av REZ. Skulle han fortsatt på samma nivå under hela turneringen kunde det var det lilla extra som gav NIP en plats i slutspelet. Tyvärr blev så inte fallet.

Tim "nawwk" Jonasson — 4/5


Hur hela historien utspelade sig är det svårt att inte ge Tim "nawwk" Jonasson fem av fem toasters. Men vi måste också komma ihåg att det inte bara var klarhet från AWP-stjärnan. Han hade ett par riktigt svaga kartor som inte går att slänga åt sidan. Men när det verkligen gällde så var han rent ut sagt en stjärna.

Detta blev tydligt under NIP-matchen och framåt där han var Apeks bästa spelare. Förutom att han hade positiv rating i alla matcher från detta stadie så var han en riktig gud när det kom till clutcharna, något som gav Apeks det lilla extra i turneringen.

Isak "isak" Fahlén — 5/5


Innan vi ens kommer till hur bra Isak "isak" Fahlén faktiskt var så är det viktigt att påpeka att han inte hade högst rating av svenskarna. Både nawwk och REZ hade bättre till exempel. Men detta spelar ingen roll. isak är tillskillnad från dessa personer inte en stjärnspelare. isak är en support-spelare.

Trots detta var han ibland den spelare som var bäst i Gamerlegion. Detta blev också tydligt i pressade matcher. Det norrländska lugnet sken rakt igenom och gjorde att isak alltid gjorde det han skulle. Hela turneringen igenom, hela vägen till final. isak var i final i en Major.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..