×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinna eller försvinna för NIP i CCT-finalerna — förlorade mot Into The Breach

1
Svensklaget räckte inte till mot Major-kvartsfinalisterna.
Ninjas in Pyjamas är illa ute i CCT:s onlinefinaler. Svensklaget, som är stora förhandsfavoriter i tävlingen, förlorade under fredagen sin upper bracket-kvartsfinal mot brittiska Into The Breach och måste nu vinna sex matcher i rad för att ta hem turneringsvinsten.

Matchen mot Major-kvartsfinalisterna Into The Breach slutade 2-1 i kartor till britternas favör. Britterna inledde med en 16-12-vinst på sitt eget kartval Vertigo och NIP kvitterade matchen efter samma siffror på Mirage.

Trots fint spel från Fredrik "REZ" Sterner på Inferno lyckades NIP inte säkra en seger på den avgörande kartan. Svensken stod för 27 kills på kartan, men det var ITB som tog hem segern med siffrorna 16-12.

Redan under lördagen spelar NIP sin första match i turneringens lower bracket då laget möter den svenskägda organisationen 9INE:s polska femma. Den matchen spelas med start klockan 11:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..