×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

m0NESY avslöjar: Vill spela för G2:s rivaler i framtiden

2
Underbarnet stänger inte dörren för att lämna G2 Esports i framtiden.
Efter att ha hajpats under lång tid skrev den 18-åriga ryska superstjärnan Ilya "m0NESY-" Osipov i början av 2022 på för storlaget G2 Esports. Sedan dess har m0NESY visat att han håller för spel på absolut högsta nivå och bland annat vunnit Blast Premiers årsfinal år 2022 och IEM Katowice 2023.

Trots framgångarna med G2 avslöjade m0NESY under en av Major-sändningarna att han kan tänka sig att lämna laget i framtiden för att spela för sitt tidigare lag Natus Vincere, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. På frågan om m0NESY skulle vilja spela för Navi i framtiden ska AWP-stjärnan ha svarat att det är något han vill.

— Jag skulle vilja spela för Navi, jag bara älskar den organisationen. Men jag vill inte spela där just nu, kanske i framtiden, säger han.

— Jag kan inte säga att jag absolut kommer att spela för Navi men jag skulle vilja spela med Valeriy "b1t" Vakhovskiy någon dag. Han är min bästa vän och jag hade älskat att spela med honom.

Innan m0NESY anslöt till G2 Esports fostrades han i Natus Vinceres akademilag Navi Junior. Där spelade m0NESY under två års tid och fick sitt stora genombrott genom lagets deltagande i akademiligan Weplay Academy League.

G2 lyckades inte säkra en slutspelsplats i Majorn men kommer härnäst att delta i miljonturneringen IEM Dallas som börjar en vecka efter att Majorn i Paris avgjorts.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..