×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

s1mple missar sista stora turneringen i Counter-Strike: Global Offensive

1
Världens kanske främsta Counter-Strike: Global Offensive-spelare ser ut att missa spelets sista stora turnering.
Under sommaren släpps den efterlängtade stora uppdateringen till Counter-Strike: Global Offensive. Om uppdateringen släpps under perioden som proffsscenen är på semester innebär det att den sista riktigt stora tävlingen i CS:GO blir Blast Premiers vårfinaler som äger rum i början av juni i Washington.

Den stora avslutningsturneringen kommer dock att behöva klara sig utan Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Hans lag Natus Vincere meddelade nämligen under onsdagen att laget inte kan delta i tävlingen på grund av svårigheter för laget att erhålla visum för sina spelare.

I ett inlägg på Twitter skriver turneringsarrangören Blast att Natus Vincere ersätts av det amerikanska laget Complexity Gaming som därmed får chansen att avsluta CS:GO-eran med en stor turnering på hemmaplan.

'
Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..