×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Faze Clan klara för slutspel i Majorn — slår ut Natus Vincere efter övertidsrysare

1
Finn "karrigan" Andersens mannar vann det avgörande toppmötet mot Natus Vincere efter en riktig nagelbitare.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Världstrean Faze Clan blir det sjätte laget att säkra en slutspelsplats i Majorn i Paris. Laget vann det direkt avgörande tungviktsmötet mot Natus Vincere med 2-1 i kartor efter att ha vänt ett 9-15-underläge till övertid och sedan vunnit på den avgörande kartan.

För Natus Vincere och världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev innebär resultatet att laget missar slutspelet i den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive.


Toppmötet inleddes på Faze Clans kartval Overpass, men det var Navi som lyckades ta ledningen i matchen efter att ha säkrat en 16-13-seger på kartan. Faze Clan kvitterade efter en övertygande insats på Mirage som slutade 16-5 till RobbaNs mannar.

Avgörandet kom att ske på Anubis som blev en riktig rysare. Efter en jämn första halvlek kunde Navi rycka ifrån till en 15-9-ledning tack vare ett framgångsrikt anfallsspel men Faze Clan vägrade ge upp och lyckades vinna de sex raka rundor som krävdes för att tvinga fram en övertid.

Det krävdes sedan två övertider innan Faze Clan kunde stänga kartan och därmed säkra segern i matchen. Slutsiffrorna skrevs 22-19 och Helvijs "broky" Saukants blev Fazes stora hjälte med sina 40 kills på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..