×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Godsent kan få möta NIP — får sista minuten-inbjudan till ESL-kval

1
Sveriges högst rankade CS-lag kan få möta Ninjas In Pyjamas i helgen.
Svensklagen Godsent och Ninjas in Pyjamas kan för första gången ställas mot varandra i en tävlingsmatch i helgen. Det står klart efter att Godsent fått en sista minuten-inbjudan till kvalturneringen inför ESL Challenger Katowice.

Om de två lagen bägge vinner, eller förlorar, sina första matcher på lördag kommer de att möta varandra i antingen kvalets upper bracket-semifinal eller lower brackets första runda.

Godsent, som mönstrar en femma med inte mindre än tre före detta NIP-spelare, har tagit över platsen som Sveriges högst rankade CS-lag sedan Ninjas In Pyjamas övergett sin satsning på helsvenska femmor och valt att satsa internationellt. Lagen har dock inte mött varandra sedan Godsent signade en helsvensk femma i början av året.

Kvalet till ESL Challenger Katowice drar igång med inledande matcher klockan 11:00 på lördagen. Om Godsent och NIP levererar samma resultat får lagen möta varandra klockan 15:30 på lördagen. Även om lagen inte skulle få mötas på den första speldagen finns det ytterligare chanser för lagen att mötas i turneringen.


Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..