×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Vinna eller försvinna för NIP och Fnatic — här är måndagens matcher i Majorn

2
Ödesmatch väntar för både Ninjas In Pyjamas och Fnatic i måndagens Major-matcher.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Med tre spelomgångar färdigspelade i Majorns andra gruppspelsfas Legends Stage återstår nu enbart direkt avgörande bo3-matcher i turneringen. Under måndagen spelas sex avgörande matcher där tre lag kommer att säkra en slutspelsplats och tre lag får lämna turneringen.

För svensk del är det vinna eller försvinna som gäller för de klassiska svensklagen Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Bägge lagen har en vinst och två förluster som facit hittills i Legends Stage och måste vinna sina matcher idag för att inte åka ut ur turneringen.

Först ut är NIP som ställs mot ENCE Esports. NIP förlorade en bo1-match mot den finskägda organisationen i Challengers Stage och hoppas nu få revansch i en bo3-matchserie. För Freddy "KRiMZ" Johansson och Fnatic är det världsfyran G2 Esports som står för motståndet.

I dagens tredje match där förloraren tvingas lämna turneringen får vi ett svenskt coachderby där Jonatan "Devilwalk" Lundbergs Bad News Eagles ställs mot Robert "RobbaN" Dahlströms Faze Clan.


Bland lagen som har en chans att säkra en slutspelsplats återfinns två lag med svenskkoppling i form av Tim "nawwk" Jonassons Apeks och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion. Apeks och GL möter varandra klockan 19:30 och en av de svenska spelarna kommer alltså att säkra en plats i Majorns slutspel.

Övriga lag som har möjlighet att säkra en slutspelsplats under dagen är Natus Vincere, Monte, Team Liquid och Into The Breach.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..