×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Spelare kunde se matchen live under Majorn — kan ha påverkat resultatet *

1
Ett riktigt stort misstag har begåtts av Blast under Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under den sista matchen av den första dagen av Majorn så spelade Into The Breach mot Faze Clan. Detta spelades på B-streamen. A-streamens match var redan färdig. I studion visade de då kort live-feeden från matchen mellan ITB och Faze. Detta på TV-apparater som de i studion använder. Dessa kunde ses av spelarna från ITB.

Efter de var klara så flyttades inte heller TV-apparaterna utan ett par andra rundor kunde ses. Detta har spridits på Twitter av Hltv-journalisten Nohte. Fragbite kan även bekräfta att detta hände då personen som skriver denna nyhet också var på plats.

Från vad vi kunde se så märkte inte Into To The Breach-spelarna detta och utnyttjade det inte. Detta kan man även se då de under dessa rundor gick in i B-stackar av G2 Esports. Men det finns fortfarande en möjlighet att det kunde ha hänt.



*Uppdatering

Blast har nu svarat på incidenten. De skriver att detta var ett produktionsfel. De har gått igenom, VOD, demos och comms från laget och kommit fram till att Into The Breach varken var medvetna om detta eller drog någon fördel av misstaget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..