×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

cadiaN hyllas efter vansinniga stickers-videon: "Hysteriskt rolig"

2
Den danska stjärnans video fångade essensen av alla CS-spelares känslor.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under natten till fredagen släppte Valve äntligen den efterlängtade uppdateringen till Counter-Strike inför Majorn i Paris. I uppdateringen släpptes alla nya klistermärken där samtliga Major-deltagare får sin egen personliga sticker i spelet.

Att uppdateringen var efterlängtad är snudd på en underdrift då stickerstörstande spelare efterfrågat den under lång tid. Heroic-spelaren Casper "cadiaN" Møller var en av många som längtade efter uppdateringen och innan den släpptes spelade 27-åringen in en hysterisk video som han delade på Twitter där dansken bokstavligen skriker efter stickers.

"Jag undrar bara... VAR FAN ÄR KLISTERMÄRKENA!?", skriker cadiaN i videon.

Inlägget spreds som en löpeld på Twitter och uppmärksammades även i internationell nyhetsmedia där cadiaN hyllades som "hysteriskt rolig".

Se cadiaNs video nedan

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..