×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen kritiseras efter Twitter-skämt: "Inte roligt"

1
Ninjas In Pyjamas vd rörde upp känslor genom sitt skämt om Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det stormade kring den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas vd Hicham Chahine på Twitter under onsdagskvällen. NIP-chefen lyckades uppröra många efter att ha ha skrivit ett inlägg där han skämtat om att det inte skulle släppas några stickers till vårens Major i Paris.


Det kortfattade inlägget löd "Det kommer inte att bli några stickers för den kommande Majorn i Paris", vilket fick många CS-spelare att reagera kraftigt då detta skulle påverka värdet av befintliga stickers från tidigare Majors. Den kraftiga responsen ledde till att Chahine en halvtimme senare tvingades svara på sitt eget inlägg och förtydliga att det rörde sig om ett skämt.

Innan dess hade inlägget hunnit få stor spridning och lett till blandade reaktioner. Medan vissa tyckte att skämtet var roligt var det andra som reagerade negativt. En av kritikerna var HLTV-journalisten Danish "Nohte" Allana som inte uppskattade skämtet.

"Det här är en trollning. Att en vd för en organisationen twittrar något definitivt på det här sättet kan genuint få människor att tro att det är sant och det är inte ett roligt skämt", skrev Nohte.


Majorn i Paris drar igång på måndag den 8 maj med tävlingens första gruppspelsfas Challengers Stage. Svensklaget Ninjas In Pyjamas spelar sin första match i Challengers Stage mot Mouz.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..