×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt rasar över Major-seedningen: "Systemet är trasigt"

1
Den svenska legendaren stöttas av sina förra lagkamrater efter kritiken.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Trots att Heroic klev in i det europeiska LAN-kvalet seedade som tvåa, gick obesegrade genom kvalet utan att förlora en enda karta och är rankade etta i världen på både CS-sajten HLTV:s världsranking och ESL:s världsranking seedades laget som femma i Majorn i Paris.

Seedningen har fått lagets svenska coach Richard "Xizt" Landström att se rött och öppet kritisera systemet. I ett inlägg på Twitter kritiserar Xizt Bucholtz-systemet, som används för att ranka lagen, genom att redogöra för Heroics väg till Majorn och sarkastiskt skriva "ok, mr Bucholtz" följt av en clown-emoji.

"Ja, jag vet hur systemet fungerar, det är bara trasigt", skriver Xizt i ett uppföljande inlägg på plattformen.

Svenskens kritik mot systemet har fått stor spridning och lett till att flera profiler tagit ställning mot systemet. Xizts tidigare lagkamrater Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg är några som valt att öppet backa coachen genom varsitt svar på Xizts inlägg.



Artikelbild: Kim Anderson, Stefan Romare och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..