×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Äntligen: Valve släpper stickers till Majorn i Paris

1
Med bara ett par dagar kvar till Majorns första matcher har Valve nu släppt sina Major-stickers.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under natten till fredagen släppte speltillverkaren Valve en efterlängtad uppdatering till Counter-Strike: Global Offenisve. I uppdateringen lanseras både lag- och spelarstickers till Majorn i Paris samt ett viewer pass.

Genom uppdateringen gör också Valve det möjligt att delta i Paris-Majorns Pick'Em-tävling. I tävlingen får spelare gissa resultaten i Majorn. Är man duktig och gissar rätt kan man belönas med ett souvenir-mynt i spelet.

I och med släppet av stickers inleds också försäljningen av kapslar som innehåller stickers. Hälften av intäkterna från försäljningarna av dessa kapslar delas lika mellan Valve och de deltagande lagen och har enligt tidigare uppgifter uppgått till över 70 miljoner totalt över de två senaste Major-turneringarna.

Majorn drar igång på måndag med de första två spelomgångarna i Challengers Stage som är tävlingens första gruppspelsfas.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..