×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Steam-konto med skins värda miljoner bannades efter miss

1
Nu flaggar ägaren till kontot för Steams åtgärder.
Under den senaste tiden har Steam gjort riktade insatser mot bedragare som försöker lura spelare genom skintrades på plattformen, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Genom insatsen flaggas och bannas konton som aktivt kontaktar andra spelare rörande skintrades på plattformen.

Även om insatsen med största sannolikhet fångat en del faktiska bedragare verkar det som att oskyldiga också riskerar att drabbas. I ett inlägg på Twitter delade den välkända skintradern Gergely Szabo, som har ett inventory som värderas till omkring 457 000 dollar (~4,7 miljoner kronor), häromdagen med sig av meddelandet han fick när hans konto stängdes av.

"Det här dök upp några minuter efter att jag kommenterat något i stil med 'jag köpte din M9:a på Gamerpay, din trade link är trasig' på en persons profil", skriver Szabo i inlägget.

Först efter ett par stressiga dagar lyckades Szabo få avstängningen hävd av Steam. Efter händelsen avråds nu användare med värdefulla skins från att göra liknande kommentarer på Steam.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..