×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Priset på skins i CS rasar efter CS2-hypen

1
Efter att skins skjutit i höjden så börjar nu hypen dö ut.
När Counter-Strike 2 blev officiellt så sköt priser på skins och lådor till höjden. Detta är såklart förståeligt med den otroliga hypen som kom med den nya uppdateringen. Men nu har det varit tyst från Valves sida ett tag och i samband med detta har hypen dött ut lite.

Nu kan vi också se att priset på lådor har börjat sjunka igen. Om vi tar Recoil Case som ett exempel så gick det från runt 0,9 dollar till runt 2 dollar, en dubblering. Men nu har lådans kostnad gått ner till ungefär 1 dollar, bara lite över priset som den var på innan CS2 blev officiellt.

Skins som är väldigt efterfrågade fortsätter öka i pris men skins som inte är lika hög tier har precis som lådor börjat gå tillbaka till priser som de var innan Counter-Strike 2 blev officiellt.

Artikelbild: Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..