×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här ringer f0rest upp REZ efter Major-vinsten: "Fucking amazing"

1
Den svenska legendaren gratulerade sin gamla lagkamrat till Major-platsen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Den svenska Ninjas in Pyjamas-duon Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin lyckades till slut säkra en plats i vårens Major i Paris efter att ha vunnit sin avgörande kvalmatch mot BIG med 2-0. Kort efter segern valde NIP-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg att ringa upp sin tidigare lagkamrat REZ för att gratulera medan han var live på Twitch.

— Det känns fucking amazing! Jag är så stolt över laget, vi gav allt vi kan. Vi hade så mycket energi och det är detta NIP vi vill visa upp. Om vi kan få med det här till Majorn kommer vi att göra sjuk skada, säger REZ i videon.

I samtalet berättar REZ att laget fokuserat mycket på att höja energin under matcherna, något som f0rest tyckte sig se under matchen.

— Det är en av de viktigaste sakerna vi pratat om. Det gör oss motiverade och gör att vi hittar bra idéer. När alla är glada och pratar och hajpar så är det så mycket roligare att spela, säger REZ.

— Vi bygger någonting. Vi har pratat mycket och börjat förstå hur vi vill spela spelet. På Mirage tappade vi det i början av T-sidan men hade ett stort snack i en timeout och påminde varandra om vad vi pratat om och hur vi vill spela. Efter det ändrades det direkt och vi började vinna rundor.

Se lite av f0rests samtal med REZ nedan:

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..