×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelare larmar om stort problem i Counter-Strike 2: "Enorm och fruktansvärd ändring"

2
Den nya ändringen verkar reta upp en hel del spelare av flera olika anledningar.
I den senaste patchen till Counter-Strike 2-betan valde speltillverkaren Valve att ta bort möjligheten att ha flera binds kopplade till en knapp. Det skulle man kanske inte ha gjort.

Ändringen har nämligen mötts av ordentlig kritik från spelarbasen och kan dessutom innebära ett stort tillgänglighetsproblem. I en tråd på Reddit uppmanar användaren nameloC_M sina medspelare att protestera mot ändringen.

Enligt nameloC_M har möjligheten att ha flera binds kopplade till en knapp varit en fundamental del av spelet sedan de tidigaste versionerna av Counter-Strike.

I ett svar i tråden skriver också användaren Frag_csgo att ändringen påverkar hans möjlighet att spela spelet överhuvudtaget. Användaren, som spelar CS med hjälp av en trackball eftersom hans saknar fingrar på sina händer, menar att ändringen innebär att han kanske inte kommer att kunna spela som vanligt om möjligheten tas bort.

"Jag har ett handikapp som innebär att jag bara har två fingrar — en på varje hand. Det här är en enorm och fruktansvärd ändring för mig, jag är rädd för att min spelupplevelse ska förstöras eftersom jag verkligen behöver använda olika alias som hanterar mina köp, granater, switches, osv.", skriver Frag_csgo i tråden.

Comment
by u/Frag_csgo from discussion Petition to revert the recent "Multiple actions cannot be bound to one key" change
in GlobalOffensive

Valve har ännu inte kommenterat frågan men har heller inte släppt någon uppdatering sedan ändringen infördes i slutet av mars.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmbild/Counter-Strike

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..