×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas In Pyjamas skickar hem Astralis — en vinst från Majorn i Paris

2
Ninjas In Pyjamas är nu bara en match från att kvala till Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Astralis, den kanske mest framgångsrika organisationen i CS:GO kommer att missa den sista Majorn. Detta efter att Ninjas in Pyjamas skickat hem dem. Matchen startade på Nuke, danskarnas kartval. Detta gick dock inte att se. NIP krossade Astralis med 16-4.

Näst på tur var Vertigo och där fick NIP återigen en bra start. Astralis kunde dock rädda upp den första halvan lite och fick med sig sju rundor till sidbytet. De vann också de tre inledande rundorna på T-sidan. Där tog det dock stopp. NIP vann runda på runda och skickade hem Astralis efter 16-11.


Detta innebär att NIP nu ligger 2-2 i matcher i Majorkvalet. De kan därmed säkra en plats i Majorn imorgon. Det är inte klart vilka de kommer att möta ännu. Även om NIP förlorar morgondagens match så finns de en liten chans till. Alla lag som går 2-3 i matcher från båda grupperna går till sista chansen där ett lag går vidare till Majorn.

Artikelbild: Stefan Romare, Kalle Strögmren

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..