×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NIP kan säkra Major-plats — möter BIG i sista spelomgången

1
Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin är en seger från Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Ninjas in Pyjamas, med den svenska duon Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner i täten, har chansen att säkra en plats i vårens Major i Paris under fredagen. På förmiddagen ställs laget mot BIG i Major-kvalets sista spelomgång i en match där segraren tar en plats i den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive.

Sett till lagens tidigare möten kliver NIP in i matchen som något av en förhandsfavorit. Så sent som i januari besegrade svensklaget tyskarna med 2-0 i Blast Premier-gruppspelet i en match där REZ imponerade.

För laget som förlorar fredagens matcher i kvalet finns fortfarande möjligheten att nå en plats i vårens Major, men vägen dit är minst sagt snårig. Det förlorande laget får, tillsammans med fem andra lag, göra upp om en sista plats i Majorn i ett sista chansen-kval som avgörs under lördagen.

Artikelbild:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..