×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Här rappar Boombl4 på scen — uppträder inför publik med låt om ex-frun

1
Major-vinnaren överraskade konsertpubliken genom att kliva upp på scenen och uppträda med sin raplåt.
I somras släppte Natus Vinceres före detta in-game leader Kirill "Boombl4" Mikhailov en raplåt. Temat för låten var det publika uppbrottet med sinspelarens ex-fru och den karriärssituation han befann sig i då.

Häromdagen fick Boombl4 chansen att för första gången uppträda med sin låt inför publik, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Under en konsert med den ryska rapparen Niletto överraskade Boombl4 publiken genom att kliva upp på scen och sjunga på låten.

Här kliver Boombl4 upp på scen och sjunger:

Förutom Boombl4s ex-fru innehåller låten bland annat referenser till Navis Major-vinst och Boombl4s svårigheter att hitta ett nytt lag att spela med. Vid årsskiftet tog Boombl4s kontrakt med Navi slut och i samband med detta meddelade spelaren att han är öppen för att gå med i ett nytt lag inför 2023 års tävlingssäsong.

Artikelbild: Skärmbild/Youtube och Okras/Wikipedia
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..