×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve bekräftar: Majorn i Paris blir den sista i CS:GO

1
Vårens Major i Paris blir den sista som hålls i Counter-Strike: Global Offensive.
Till följd av släppet av Counter-Strike 2 kommer vårens Major i Paris att bli den sista Majorn som spelas i Counter-Strike: Global Offensive. Det meddelade speltillverkaren Valve i fredags genom ett inlägg på Twitter.

I samma inlägg berättade Valve också att den första Majorn att hållas i Counter-Strike 2 kommer att äga rum först i mars år 2024. Det innebär att Majorn i Paris blir den enda Major-turneringen under år 2023.

Att 2024 års första Major kommer att äga rum i mars innebär en schemaändring jämfört med hur det sett ut tidigare vårsäsonger. Årets vår-Major spelas i maj och så har fallet varit också de senaste åren. Speltillverkaren gav inte något skäl till varför man valt att göra ändringen i tävlingsschemat.

Enligt CS-sajten HLTV har Valves besked mötts med blandade reaktioner från tävlingsscenen. De flesta verkar eniga om att det är positivt att beskedet meddelas i god tid i förväg men då många lag räknat med intäkter kopplade till en Major under höstsäsongen kan beskedet innebära problem för vissa professionella lag.

Artikelbild: Pressbild/Blast och Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..