×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Anomaly ledsen över utebliven beta till CS2: "Fuskare får, men inte jag"

0
Den svenska CS-profilen är en av flera svenskar som inte fått tillgång till Counter-Strike 2 än.
När speltillverkaren Valve släppte betan till Counter-Strike 2 häromdagen ville så många spelare som möjligt få chansen att testa spelet. Ett par dagar efter releasen är det dock flera stora CS-profiler som ännu inte fått tillgång till betan.

En av de större profilerna som inte fått tillgång till Counter-Strike 2 är den svenska Youtubern Anomaly. Trots att svensken har spelat en betydande roll för Counter-Strike-scenen i flera års tid har Anomaly i skrivande stund ännu inte fått tillgång till CS2.

På Twitter har svensken, vars CS-videos regelbundet får hundratusentals visningar på Youtube, i flera inlägg uttryckt sin frustration över den uteblivna beta-tillgången.

"Jag antar att 730 000 visningar på ett dygn fortfarande inte är tillräckligt mycket gratis marknadsföring för att få beta access", skrev Anomaly på torsdagen och visade upp hur många visningar hans senaste Youtube-video dragit in.

Senare delade Anomaly en video som uppges visa en fuskare som fått tillgång till betan med kommentaren "Fuskare får tillgång till CS2, men inte jag".


Anomaly är långt ifrån den enda CS-profilen som ännu inte fått tillgång till CS2. Den svenska CS-legenden Emil "HeatoN" Christensen och en av världens främsta damspelare Julia "juliano" Kiran har också gått ut och berättat att de inte heller har möjlighet att testa CS2 än.

Artikelbild: Anomaly/Twitter och Youtube
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..