×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så vet du om du har beta-access till Counter-Strike 2

1
Många CS-spelare hoppas få tillgång till att spela Counter-Strike 2-betan. Så här vet du om du blivit utvald.
Intresset för att spela betan av Counter-Strike 2 är skyhögt. CS-spelare från hela världen är minst sagt ivriga att få testspela den stora uppdateringen och flera undrar hur man får tillgång till betan.

I ett inlägg på Steam Communty berättar speltillverkaren hur man som spelare får tillgång till Counter-Strike 2. Enligt Valve väljs spelare ut baserat på "ett antal faktorer som anses viktiga av Counter-Strike 2:s utvecklingsteam". Bland dessa faktorer nämns särskilt speltid på Valves officiella servrar den senaste tiden samt Steam-kontots Trust Factor och status.

Om du är en av de som blivit utvalda att få testspela Counter-Strike 2 får du ett meddelande i huvudmenyn i CS:GO. Detta är det enda sättet som Valve meddelar att man blivit utvald.

I ett inlägg på Twitter varnade Valve under gårdagen för att scammers försöker lura spelare genom att locka med beta-access på andra sätt.

"Akta dig för bedrägerier. Det enda sättet att kontrollera om du fått begränsad teståtkomst är att starta CS:GO via Steam och kontrollera huvudmenyn. Logga inte in på tredje parts webbplatser som påstår sig kontrollera ditt Steam-konto för åtkomst eller erbjuder begränsad teståtkomst eller nycklar; det finns inga begränsade testnycklar", skriver utvecklaren.

De som ännu inte fått beta-access behöver inte gå helt lottlösa från betan. Valve skriver nämligen också att man kommer att successivt öka antalet spelare som har tillgång till Counter-Strike 2 och uppmanar därför CS-spelarna att hålla utkik på huvudmenyn i CS:GO för att se om man fått en inbjudan.

Counter-Strike 2 är planerat att släppas i sin helhet sommaren 2023 och betan lär pågå fram till dess.


Artikelbild:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..