×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve bekräftar: Fuskande CS:GO-spelare fortsatt bannade i CS2

1
Speltillverkaren gör klart att tidigare fuskare inte är välkomna i Counter-Strike 2.
I samband med beta-släppet av Counter-Strike 2 valde speltillverkaren Valve att ta tydlig ställning mot spelare som fuskat i Counter-Strike: Global Offensive. På Counter-Strike 2:s FAQ-sida skrev Valve uttryckligen att spelare som fuskat i CS:GO inte är välkomna att spela CS2.

På frågan "Jag blev avstängd från CS:GO. Kan jag använda samma Steam-konto för att spela Counter-Strike 2?" ger Valve ett klart besked om att det inte går.

"Nej. Konton med VAC- eller spelavstängningar i CS:GO kan inte spela Counter-Strike 2 på VAC-säkrade servrar", skriver Valve.

Beskedet är inte helt oväntat då Counter-Strike 2 kommer att fungera som en direkt uppdatering av Counter-Strike: Global Offensive. Med det sagt är det ändå välkommet att Valve uttryckligen stänger dörren för tidigare fuskare i CS2.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..