×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Valve jobbar på nytt anti-cheat för CS2

1
Counter-Strike 2 kan få ett nytt anti-cheat.
Speltillverkaren Valve arbetar på ett nytt antifusk-system som kan implementeras i Counter-Strike 2. Det tror åtminstone den kända CS-dataminern Aquarius som upptäckt referenser till det nya antifusk-systemet i koden till Counter-Strike 2.

Enligt Aquarius finns det i koden referenser till ett meddelande som lyder "Cheater detected. This match has been cancelled by VAC Live". VAC, som är en akronym för Valve Anti-Cheat, är Valves antifusk-system men det finns i dagsläget inget som kallas för "VAC Live".


Utifrån lydelsen av meddelandet tolkar Aquarius det som att Valves uppgraderade antifusk-system skulle kunna upptäcka fuskare under pågående matcher och avsluta dem redan medan fuskandet pågår. Detta skulle innebära en stor förändring jämfört med hur det ser ut idag då fuskare stängs av först i efterhand.

Om tolkningen av vad VAC Live är för något stämmer skulle det innebära att Counter-Strike 2 får ett liknande antifusk-system som finns i konkurrent Riot Games FPS-titel Valorant. Valve har i skrivande stund inte gjort några egna uttalanden om antifusk-systemet i Counter-Strike 2.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..