×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Rysk media: Otillåten handel med Counter-Strike 2-konton förekommer

1
Konton som fått tillgång till Counter-Strike 2 uppges nu säljas i strid med Valves regler.
Intresset för betan av Counter-Strike 2 har varit skyhögt. Sedan betan släpptes i onsdags har i princip samtliga CS-spelare suktat efter möjligheten att testa spelets stora uppdatering.

Nu rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews att det uppkommit en marknad för Steam-konton som har fått access till betan. Enligt sajtens efterforskningar förekommer det annonser där säljare försöker att sälja sina CS2-konton och priset för ett konto med beta access uppges variera mellan 70 och 150 dollar (~720—1500 kronor).

Att köpa och sälja Steam-konton bryter mot speltillverkaren Valves användarvillkor och kan leda till att kontot blir avstängt. Trots detta har det länge funnits en marknad för boostade konton som nu alltså spridit sig till beta-konton.

Det enda legitima sättet att få tillgång till Counter-Strike 2 är att vänta på en inbjudan från Valve. Speltillverkaren har varnat för att scammers kommer att försöka utnyttja beta-släppet som en möjlighet att lura spelare på olika sätt och understrykt att beta access bara kommer att delas ut in-game.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..