×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Andra raka vinsten för juliano och zAAz — besegrade Angels med 2-1

1
Svensklaget G2 Esports tog viktiga poäng i jakten på en plats i LAN-finalerna i Dallas.
Efter den inledande förlusten i ESL Impact-gruppspelet har svensklaget G2 Esports steppat upp ordentligt. Under torsdagen vann Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie sin andra raka grupsppelsmatch efter en 2-1 vinst mot Angels.

Vinsten kom efter segrar på Anubis (16-14) och Vertigo (16-8) medan G2:s kartförlust kom på Angels kartval Overpass (10-16). De svenska spelarna utmärkte sig inte nämnvärt i matchen, istället var det Anastasia "kr4sylya" Khlobystina och Alexandra "kyossa" Tykhonska som radade upp flest kills med 66 respektive 64 frallor vardera.

Europa G2 Esports
kr4sy, kyossa, manka, zAAz, juliano

Ryssland Angels
uulis, Katherine, Margo, ayaka, meo

Vinsten innebär att G2 nu är på en delad andraplats i sin grupp. Med två matcher kvar att spela krävs troligtvis två vinster för att laget ska ha en chans att säkra en plats i tävlingens LAN-finaler som spelas på plats i Dallas i början av juni.

Artikelbild: Pressbild/Valorant

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..