×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: juliano och zAAz tillbaka i CS — blir G2:s nya lag

2
De svenska legendarerna är nu definitivt tillbaka i Counter-Strike-scenen.
Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie är nu officiellt tillbaka i Counter-Strike-scenen. Duon presenterades under tisdagen som G2 Esports frontkvinnor i organisationens satsning på ett damlag i CS:GO.

Den svenska duon spelade tillsammans i G2:s Valorant-lag under 2021-2022 och dominerade då den kvinnliga scenen genom att vinna tre europeiska VCT Game Changers-titlar tillsammans. Efter den tredje vinsten valde zAAz att lägga musen på hyllan medan juliano fortsatte och vann också 2022 års internationella VCT Game Changers-mästerskap.

Svenskorna har synts spela en hel del CS den senaste tiden och lyckades för ett par veckor sedan kvala till den europeiska divisionen av ESL Impact League under namnet We Run This Place. Det är också denna femma, ledd av den svenska coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson, som kommer att representera G2 i turneringen.

G2 Esports första match i ESL Impact League är redan ikväll då laget ställs mot Natus Vincere i sin öppningsmatch.

G2 Esports är:
Zainab "zAAz" Turkie
Julia "juliano" Kiran
Anastasia "kr4sylya" Khlobystina
Oleksandra "manka" Kruspe
Ryssland Aleksandra "kyossa" Tychanska

Jimmy "Jumpy" Berndtsson (coach)


Artikelbild: Michal Konkol och Wojciech Wandzel/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..