×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar ESL Impact — här är svenskorna som deltar

1
Fem svenska spelare deltar i den europeiska upplagan av damturneringen ESL Impact.
Ikväll drar ESL:s damturnering ESL Impact igång med sina regionala ligor. I den europeiska divisionen, som består av tolv lag, återfinns fem svenska spelare.

I tävlingens grupp A har den svenska organisationen Ninjas In Pyjamas lottats. NIP ställer upp med en svensk spelare i femman i form av Jennica "jenkon" Sjögren i femman.

I grupp A finns också laget Aces som kvalificerade till ligan genom de öppna kvalen. I Aces spelar bland annat svenskan Rita "MajmooNz" Kolanj.

I den andra gruppen återfinns de svenska legendarerna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie, som så sent som i går presenterades för G2 Esports. I gruppen kommer de bland annat att få möta Guild Esports där svenskan Linnea "Linneaaa" Claesson spelar.

De stora förhandsfavoriterna i turneringen är Nigma Galaxy som dominerat damscenen de senaste åren. Laget vann ESL Impact Katowice i början av februari och vann samtliga ESL Impact-turneringar under år 2022.

Svenskornas första matcher i ESL Impact:
G2 Esports vs Natus Vincere
Aces vs BIG
Ninjas In Pyjamas vs Nigma Galaxy
Guild Esports vs Angels

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack och Pressbild/G2 Esports och NIP

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..