×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu börjar ESL Impact — här är svenskorna som deltar

1
Fem svenska spelare deltar i den europeiska upplagan av damturneringen ESL Impact.
Ikväll drar ESL:s damturnering ESL Impact igång med sina regionala ligor. I den europeiska divisionen, som består av tolv lag, återfinns fem svenska spelare.

I tävlingens grupp A har den svenska organisationen Ninjas In Pyjamas lottats. NIP ställer upp med en svensk spelare i femman i form av Jennica "jenkon" Sjögren i femman.

I grupp A finns också laget Aces som kvalificerade till ligan genom de öppna kvalen. I Aces spelar bland annat svenskan Rita "MajmooNz" Kolanj.

I den andra gruppen återfinns de svenska legendarerna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie, som så sent som i går presenterades för G2 Esports. I gruppen kommer de bland annat att få möta Guild Esports där svenskan Linnea "Linneaaa" Claesson spelar.

De stora förhandsfavoriterna i turneringen är Nigma Galaxy som dominerat damscenen de senaste åren. Laget vann ESL Impact Katowice i början av februari och vann samtliga ESL Impact-turneringar under år 2022.

Svenskornas första matcher i ESL Impact:
G2 Esports vs Natus Vincere
Aces vs BIG
Ninjas In Pyjamas vs Nigma Galaxy
Guild Esports vs Angels

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack och Pressbild/G2 Esports och NIP

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..