×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

juliano och zAAz tar första segern i ESL Impact — krossade danskorna

1
Den svenska stjärnduon dominerade på servern i segern mot Copenhagen Flames.
G2 Esports, med svenskorna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie i femman, tog under torsdagskvällen sin första seger i ESL Impact-gruppspelet. Laget besegrade danska Copenhagen Flames med 2-0 i kartor och svenskorna spelade en avgörande roll i segern.

På matchens första karta Nuke var både juliano och zAAz i toppen av scoreboarden. zAAz var strålande och lyckades skramlade ihop hela 29 kills när G2 säkrade den första kartan med siffrorna 16-9.

På Vertigo fortsatte G2 att dominera matchbilden och även den kartan slutade 16-9. Svenskorna hade inte lika framträdande roller på den andra kartan men avslutade ändå med positiv K-D.

För övriga svenska spelare i ESL Impact bjöd veckans matcher på blandade resultat. Jennica "jenkon" Sjögren och hennes Ninjas In Pyjamas tog sin andra raka gruppspelsseger när NIP besegrade svensken Rita "MajmooNz" Kolanjs lag Aces med 2-0 medan Linnea "Nea" Claessons Guild Esports förlorade med 0-2 mot det ryska laget 9 Pandas Fearless.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..