×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP besegrar världens främsta damlag i ESL Impact

1
Ninjas In Pyjamas damlag avslutade Nigma Galaxys 38 matcher långa segersvit.
Ninjas In Pyjamas besegrade under torsdagen världens bästa damlag Nigma Galaxy. Segern kom i lagets öppningsmatch i den europeiska divisionen av ESL:s damturnering Impact League.

Segersiffrorna skrevs 2-0 efter 16-14 på Mirage följt av en övertidsvinst med 19-17 på Vertigo. För Nigma Galaxy var förlusten lagets första bo3-förlust någonsin i ESL Impact League. Innan gårdagens möte med NIP hade Galaxy vunnit 38 raka matcher i turneringen.

För NIP innebär resultatet att laget får en kanonstart i sin ESL Impact-grupp. Med en spelomgång avklarad är NIP ett av fem lag i grupp A som säkrat en vinst under den första spelveckan. För svenskan Rita "MajmooNz" Kolanj och hennes Aces, som också spelar i grupp A, blev det förlust med 1-2 i kartor i lagets första match mot BIG.

I grupp B förlorade den svenska G2-duon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie sin inledande match i gruppen mot Natus Vincere. Bättre gick det för Linnea "Nea" Claesson vars Guild Esports besegrade Angels i sin första gruppspelsmatch.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..