×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NIP besegrar världens främsta damlag i ESL Impact

1
Ninjas In Pyjamas damlag avslutade Nigma Galaxys 38 matcher långa segersvit.
Ninjas In Pyjamas besegrade under torsdagen världens bästa damlag Nigma Galaxy. Segern kom i lagets öppningsmatch i den europeiska divisionen av ESL:s damturnering Impact League.

Segersiffrorna skrevs 2-0 efter 16-14 på Mirage följt av en övertidsvinst med 19-17 på Vertigo. För Nigma Galaxy var förlusten lagets första bo3-förlust någonsin i ESL Impact League. Innan gårdagens möte med NIP hade Galaxy vunnit 38 raka matcher i turneringen.

För NIP innebär resultatet att laget får en kanonstart i sin ESL Impact-grupp. Med en spelomgång avklarad är NIP ett av fem lag i grupp A som säkrat en vinst under den första spelveckan. För svenskan Rita "MajmooNz" Kolanj och hennes Aces, som också spelar i grupp A, blev det förlust med 1-2 i kartor i lagets första match mot BIG.

I grupp B förlorade den svenska G2-duon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie sin inledande match i gruppen mot Natus Vincere. Bättre gick det för Linnea "Nea" Claesson vars Guild Esports besegrade Angels i sin första gruppspelsmatch.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..