×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny silvermedalj för isak — gick till final i North Europe Series

1
Det svenska stjärnskottet fortsätter att ta topplaceringar i onlineturneringarna.
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion tar silver i onlineturneringen CCT North Europe Series. Under torsdagen säkrade laget först en finalplats i turneringen efter semifinalsvinst mot polska Let Us Cook (2-1) och följde därefter upp med en finalförlust mot Astralis Talent (0-2).

Andraplatsen är Gamerlegions femte topplacering i en onlineturnering under vårsäsongen. Under våren har laget vunnit Elisa Invitational Winter och Thunderpick Bitcoin Series, slutat tvåa i CCT North Europe Series och CCT West Europe Series samt nått en delad tredjeplats i European Development Championship och CCT South Europe Series.

Framgångarna har lett till att Gamerlegion under våren stadigt legat på en topp 30-placering på HLTV:s världsranking. I skrivande stund är man rankade på plats 27 men har under våren peakat på plats 20.

För andraplatsen i CCT North Europe Series vinner laget 10 000 dollar (~104 000 kronor).

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..