×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ny silvermedalj för isak — gick till final i North Europe Series

1
Det svenska stjärnskottet fortsätter att ta topplaceringar i onlineturneringarna.
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion tar silver i onlineturneringen CCT North Europe Series. Under torsdagen säkrade laget först en finalplats i turneringen efter semifinalsvinst mot polska Let Us Cook (2-1) och följde därefter upp med en finalförlust mot Astralis Talent (0-2).

Andraplatsen är Gamerlegions femte topplacering i en onlineturnering under vårsäsongen. Under våren har laget vunnit Elisa Invitational Winter och Thunderpick Bitcoin Series, slutat tvåa i CCT North Europe Series och CCT West Europe Series samt nått en delad tredjeplats i European Development Championship och CCT South Europe Series.

Framgångarna har lett till att Gamerlegion under våren stadigt legat på en topp 30-placering på HLTV:s världsranking. I skrivande stund är man rankade på plats 27 men har under våren peakat på plats 20.

För andraplatsen i CCT North Europe Series vinner laget 10 000 dollar (~104 000 kronor).

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..