×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver för isak i CCT West Europe Series: "Ett tråkigt avslut"

1
Trots topplaceringen var Isak "isak" Fahlén besviken efter finalen.
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegions fina säsong fortsätter. Under torsdagen säkrade laget en andraplats i onlineturneringen CCT West Europe Series.

Andraplatsen bärgades efter att Gamerlegion först besegrat Apeks, med svensken Tim "nawwk" Jonasson i spetsen, i turneringens semifinal. I finalen räckte Gamerlegion inte till mot Team Spirit Academy som vann med 2-1 i kartor.

"Förlorade med 1-2 mot Team Spirit, väl spelat av dem. Ett tråkigt avslut på en turnering där vi spelade väldigt bra", skrev isak själv i ett inlägg på Twitter efter finalförlusten.

Förlusten till trots är resultatet Gamerlegions tredje starka turneringsresultat under februari månad. Tidigare under månaden har laget vunnit onlineturneringen Thunderpick Bitcoin Series och säkrat en plats i det europeiska LAN-kvalet till Majorn i Paris.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..