×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

isak klar för kvartsfinal i CCT North Europe Series

2
Det svenska stjärnskottet är på väg mot ännu en topplacering.
Gamerlegion, med svensken Isak "isak" Fahlén i femman, är på god väg att säkra ännu en topplacering i en onlineturnering. Under måndagen säkrade laget en plats i CCT North Europe Series kvartsfinaler efter att ha besegrat danska ECSTATIC i åttondelen.

Matchen mellan GL och Ecstatic slutade 2-0 efter 16-8 på Inferno och 16-6 på Nuke. För isaks del blev det 17 frallor på Inferno och 14 på Nuke vilket belönade honom med en HLTV-rating på 1,20.

I kvartsfinalen får Gamerlegion möta portugisiska Saw som slog ut Love "phzy" Smidebrant och hans Sangal Esports i sin åttondelsfinal.

Precis som isak har också Fnatic och Freddy "KRiMZ" Johansson fått en direktinbjudan till turneringens slutspel. Fnatic spelar sin åttondelsfinal på tisdagskvällen när laget möter Janusz "Snax" Pogorzelskis nya femma Let Us Cook.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..