×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter fina säsongsstarten – isak inbjuden till Blast Premier Showdown-kval

1
Gamerlegion är ett av lagen som blivit direkt inbjudna till kvalet till Blast Premier Showdown.
Den senaste tidens fina resultat från Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion ger utdelning. När turneringsarrangören Relog Media under onsdagen presenterade vilka lag som fått en direktinbjudan till veckans stängda västeuropeiska kval till storturneringen Blast Premier Showdown var GL ett av de två inbjudna lagen.

Inbjudan kommer efter att Gamerlegion under våren radat upp fina prestationer i olika onlineturneringar. Laget har under säsongen vunnit Thunderpick Bitcoin Series, avancerat till LAN-kvalet till Majorn i Paris samt slutat tvåa i CCT West Europe Series – resultat som gör att laget är rankade på plats 27 på HLTV:s världsranking.

Förutom isak kommer också Robin "robiin" Sjögren att spela i det stängda kvalet efter att hans mixlag Into The Bin tagit sig dit genom ett av de öppna kvalen. De båda svenskarna har lottats till kvalets grupp B där de möter Team Endpoint och For The Win Esports.

Det västeuropeiska kvalet börjar på fredagen och pågår över helgen. Gamerlegion möter FTW i sin öppningsmatch klockan 16:00 på lördagen medan Into The Bin spelar sin första match mot Endpoint klockan 17:30 samma dag.

Vinnaren i kvalet får en plats i Blast Premier Showdown där bland annat Ninjas in Pyjamas deltar.

Artikelbild:João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..