×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Mästare: isak tar hem Elisa Invitational Winter

2
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion gick obesegrade genom slutspelet.
Gamerlegion, med svensken Isak "isak" Fahlén i femman, vinner onlineturneringen Elisa Invitational Winter. Under lördagen vann Gamerlegion först sin semifinal mot Movistar Riders och senare på kvällen besegrade man Copenhagen Flames i finalen med samma siffror.

Segern i onlineturneringen är Gamerlegions andra för säsongen då laget i februari också vann Thunderpick Bitcoin Series. Under våren har laget radat upp fina resultat i flera onlineturneringar och utöver att kvala till LAN-kvalet till Majorn i Paris bland annat slutat tvåa i CCT West Europe Series och trea i European Development Championship.

För isak är turneringsvinsten en av sina främsta resultat i karriären och för segern får Gamerlegion 12 500 dollar (~133 000 kronor) i prispengar.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..