×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

ATK chanslösa mot världstrean — får möta Astralis i ödesmatch

2
Nu ställs Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm mot Nicolai "dev1ce" Reedtz i en AWP-duell.
Den sista ESL Pro League-svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm är illa ute i gruppspelet. 24-åringens ATK förlorade under torsdagskvällen sin andra raka gruppspelsmatch mot världstrean Team Liquid och riskerar nu att sluta sist i gruppen.

Matchen mot Team Liquid slutade 0-2 i kartor och ATK lyckades aldrig riktigt utmana Liquid i matchen. Laget förlorade först sitt eget kartval Mirage med 12-16 och på Overpass var laget chanslösa när man förlorade med 7-16.

För ATK väntar nu en tuff match mot Astralis på lördagsförmiddagen. Förloraren i den matchen slutar på en sistaplats i grupp D och har därmed spelat färdigt i turneringen.

I övrigt har ENCE Esports och Forze redan säkrat sina slutspelsplatser i grupp D efter att ha vunnit två raka gruppspelsmatcher. Gruppens stora förhandsfavoriter Natus Vincere och Team Liquid förlorade båda sin inledande match och måste därför vinna två matcher till för att säkra avancemang.

Artikelbild: Pressbild/Astralis och Jesper Zerman/Bildbyrån

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..