×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

Ninjas In Pyjamas missar Pro League-slutspel — förlorade avgörande gruppspelsmatchen

1
Svensklaget missar ännu ett slutspel efter 1-2-förlust mot 00 Nation.
Det blir inget ESL Pro League-slutspel för Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner. Det står klart efter att Ninjas in Pyjamas förlorat den direkt avgörande gruppspelsmatchen mot brasilianska 00Nation med 1-2 i kartor.

Förlusten innebär att NIP slutar på en femteplats i gruppen vilket innebär att man precis missar en plats i slutspelet. ESL Pro League blir därmed den tredje raka turneringen i år som ninjorna misslyckas att avancera från gruppspelsfasen. Senast NIP spelade en slutspelsmatch var i november förra året när laget spelade semifinal i Blast Premiers höstfinaler.

NIP öppnade matchen i ett rasande tempo på brassarnas kartval Mirage. Ludvig "Brollan" Brolin briljerade i försvarsspelet i den första halvleken och efter 15 rundor hade ninjorna en 12-3-ledning. Trots att 00 Nation vann pistolrundan i den andra halvleken och lyckades konvertera till ett par rundvinster kunde NIP stänga kartan med siffrorna 16-10.

På Nuke var rollerna ombytta. NIP hade svårt att tränga igenom 00 Nations försvarsspel i den första halvleken och lyckades bara skrapa ihop 4 rundvinster som anfallare. När brassarna vann pistolrundan i den andra halvleken var kartan i princip över – 16-7 skrevs slutresultatet i 00 Nations favör.

Avgörandet på Ancient blev en stökig historia där lagen turades om att slunga vilt mot varandra. Brassarna öppnade vassast som CT och gick till halvtidsvila med en 8-7-ledning. I den andra halvleken fortsatte lagen att turas om att ha initiativet men 00 Nation lyckades bibehålla sin ledning och kunde till slut stänga kartan med siffrorna 16-12.

Under nästa vecka fortsätter ESL Pro League-gruppspelet med grupp D, den fjärde och sista gruppen. Därefter kickar slutspelet igång med sextondelsfinaler där gruppfyrorna ställs mot varandra med start den 21 mars.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..