×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Brollan ledsen efter Pro League-uttåget: "Den här känslan suger så mycket"

1
Den svenska stjärnan var inte glad efter söndagens Pro League-förlust.
Ninjas in Pyjamas tunga vårsäsong fortsätter. Laget missade sitt tredje raka slutspel för året efter att ha förlorat den avgörande ESL Pro League-gruppspelsmatchen mot 00Nation under söndagskvällen.

Efter matchen valde lagets svenska stjärna Ludvig "Brollan" Brolin att ventilera sin besvikelse genom ett inlägg på Twitter.

"Den här känslan suger så mycket. Förlåt till våra fans för att vi inte levererade alls den här turneringen. Vi kommer att komma tillbaka starkare!", skriver Brollan.


I och med den missade slutspelsplatsen har NIP nu ett par veckor utan några planerade tävlingsmatcher framför sig. Nästa gång vi får se NIP på servern är den 29 mars då laget kliver in i Blast Premier Showdowns europeiska division för att slåss om en plats i Blast Premiers vårfinaler.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..