×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tuff start för b0denmaster i ESL Pro League — föll med 1-2 mot Ence

2
Den svenska AWP-spelaren lyckades inte skrälla mot Ence.
På onsdagskvällen spelade den sista ESL Pro League-svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm sin första match i turneringens gruppspel. Det blev förlust för svenskens lag ATK som inte lyckades skrälla mot den finska organisationen ENCE Esports.

Förlusten kom efter att ATK förlorat Anubis med 6-16 och Ancient med 9-16. Lagets kartvinst kom på Ences kartval Vertigo som slutade 16-14 till ATK, mycket tack vare b0denmasters 25 kills på kartan.

För ATK väntar nu ett tufft möte i torsdagens spelomgång. Laget ställs mot världstrean Team Liquid som överraskande förlorade sin öppningsmatch mot Rare Atom.

Även storlagen Natus Vincere och Astralis åkte på stryk i sina öppningsmatcher mot de ryska lagen Team Spirit och Forze.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..