×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tuff start för b0denmaster i ESL Pro League — föll med 1-2 mot Ence

2
Den svenska AWP-spelaren lyckades inte skrälla mot Ence.
På onsdagskvällen spelade den sista ESL Pro League-svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm sin första match i turneringens gruppspel. Det blev förlust för svenskens lag ATK som inte lyckades skrälla mot den finska organisationen ENCE Esports.

Förlusten kom efter att ATK förlorat Anubis med 6-16 och Ancient med 9-16. Lagets kartvinst kom på Ences kartval Vertigo som slutade 16-14 till ATK, mycket tack vare b0denmasters 25 kills på kartan.

För ATK väntar nu ett tufft möte i torsdagens spelomgång. Laget ställs mot världstrean Team Liquid som överraskande förlorade sin öppningsmatch mot Rare Atom.

Även storlagen Natus Vincere och Astralis åkte på stryk i sina öppningsmatcher mot de ryska lagen Team Spirit och Forze.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..